Thuis

Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is de Verpakkende Machinesco. van Langfangbestcrown, Ltd een uitvoerige vloeibare leverancier die van de drank verpakkende oplossing zich in ontwerp, productie, verkoop en de dienst specialiseren. Het is diep geïmpliceerd in de verpakkende machinesindustrie bijna 40 jaar. Zijn de dienstgebieden worden wijd gebruikt in dranken, zuivelproducten, en specerijen. Het is één van de fabrikanten met het hoogste niveau van technologie en de volledigste verscheidenheden van materiaal voor de productie van vloeibare dranken in vele verpakkingsindustrieën in China, zoals alcohol, dagelijkse chemische producten.

 

China Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Langfang BestCrown is altijd klantgericht geweest, combinerend de kenmerken van verschillende gebieden en verschillende soorten de technologie van de drankproductie, aandringend bij het gebruiken van het meest professionele ontwerp, de meest geavanceerde technologie, het volledigste vakmanschap, en de beste kwaliteitsdienst om voor klanten aan te passen. De flexibele productie helpt klanten het proces van intelligente productie realiseren.

 

China Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Producten en Productvoordelen


Onze producten zijn milieuvriendelijk en veilig te gebruiken. Zij omvatten hoofdzakelijk waterproductielijnen, sapproductielijnen, de productielijnen van de theedrank, water het vullen machines, sap het vullen machines, thee het vullen machines, de hete vullende productielijnen van 36000b/h, 40000b/h gebottelde waterproductielijnen, 30000b/h sprankelende drankproductielijnen, ultra-schone vullende productielijnen, en de vullende productielijnen van 48000c/h.

Deze producten gebruiken geautomatiseerde verrichtingssystemen die zeer de prestaties en de productiviteit van onze verpakkende machines verbeteren. Zij hebben de eigenschappen van multifunctioneel het zijn, hebben een standaardontwerp, modularization, een digitale controlesysteem, zijn zij hoogst compatibel, nauwkeurig, flexibel, en hebben hoog rendement.

 

China Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het bedrijf vestigde begin de jaren negentig een computerzaal en vroeg CAD software ontwerp en tekening aan. In 2005, toegepast PDM-diagramdocumentbeheersysteem. Populariseer 3D cartografie in 2010. In 2015, werd het eindige systeem van de elementenanalyse toegepast en het moderne industriële ontwerp werd geïntroduceerd om de verschijning van producten te verbeteren. In 2016, werden de intelligente productietechnologie en het intelligente productiesysteem geïntroduceerd en waren begonnen, en de productieautomatisering werd bevorderd intelligent om te zijn en werd hoogst geïntegreerd. Het bedrijf heeft herhaaldelijk wetenschappelijk onderzoek en technologische transformatieprojecten van de Nationale en Provinciale Wetenschap en Technologiecommissie, ondernomen en in praktische productietechnologie ondernomen.

 

China Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : bestcrown

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 12,000,000-20,000,000

Opgericht Jaar : 1980

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Certificaten China Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Certificaten China Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Certificaten China Langfang BestCrown Packaging Machinery Co., Ltd Certificaten